REDUCEREA LA TACERE A JUDECATOAREI STOICESCU – Presedinta Tribunalului Timis Adriana Stoicescu dezvaluie mesajul primit dupa rechizitoriul facut la adresa Justitiei: “Astazi, pentru prima data, am fost somata sa tac. Cred ca domnul care mi-a trimis mesajul este magistrat... Inteleg ca exista temeri ca voi candida pentru viitorul CSM sau ca imi doresc o alta functie. Linistiti-va”

Scris de: George TARATA

02.07.2020 11:39
Vizualizari: 4842

Pe multi magistrati abuzuivi a dernajat presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu (foto), dupa rechizitoriul dur facut la adresa Justitiei, in care a recunoscut ca au existat judecatori si procurori care au abandonat de la misiunea lor, care au bagat sub pres mizeriile din Justitie, care au ignorat problemele oamenilor si care au aplaudat defilarile in catuse (click aici pentru a citi). Atat de mult a deranjat incat i s-a sugerat sa nu mai vorbeasca.


 

Judecatoarea Adriana Stoicescu a dezvaluit joi, 2 iulie 2020, ca dupa textul extrem de dur, dar cat se poate de real, privind mizeriile din sistem, a fost somata sa taca. Si totul s-a intamplat printr-un mesaj trimis de un magistrat.

Sefa Tribunalului Timis precizeaza ca in sistem exista anumite temeri – desigur din partea magistratilor abuzuivi sau cu care raspund la comandamente din alte zone, spunem noi – ca va candida pentru viitorul CSM sau ca vizeaza o alta functie. “Linistiti-va. Nu imi doresc functii si nici onoruri”, arata Adriana Stoicescu.


Iata dezvaluirile judecatoarei Adriana Stoicescu, presedinta Triibunalului Timis:


Astazi, pentru prima data, am fost somata sa tac. Cred ca domnul care mi-a trimis mesajul este magistrat.

Mi se spune ca fac rau sistemului si magistratilor onesti care sunt multi. Iar reactiile pe care le provoc includ toti magistratii in aceeasi oala.

Inteleg ca exista temeri ca voi candida pentru viitorul CSM sau ca imi doresc o alta functie. Linistiti-va. Nu imi doresc functii si nici onoruri.

Dar, daca un coleg apreciaza ca prin postarile mele fac rau sistemului judiciar, este timpul sa ma retrag.

Va las voua posibilitatea sa vorbiti despre justitie.

In rest, sa auzim de bine!”

Comentarii

# Vasile date 2 July 2020 12:38 +11

Sa nu cumva sa ne dezamagiti si sa taceti Stimata Doamna Judecator Adriana Stoicescu. Demascati-l public pe mafiotul magistrat. A mai ramas sa va trimita vreun cap de******insangerat , mesaje ale mafiei catre cei care nu vor sa se inroleze alaturi de ei. Dimpotriva, candidati Doamna Judecator la presedintia CSM, la presedintia oricarui organism prin intermediul caruia ii veti putea da cu capul de pereti pe derbedeii mafioti din justitie, fie judecatori sau procurori. Va temeti de viata Dvs si va inteleg. Totusi, va adresez indemnul sa nu cedati. Mafiotii asta vor. Sa va vada cat mai departe de un post, o functie de care ei se tem.

# Prometheus date 2 July 2020 12:42 +4

Din contra, acum trebuie sa vorbeasca si mai tare. Daca acum tace face exact ceea ce vor baietii destepti. Nu conteaza optica. Conteaza rezultatul. Iar tacerea e exact rezultatul dorit de mlastina.

# Edelweiss - Ivory Tower Semiologist date 2 July 2020 12:48 +3

Clarificare: se produce „rău” ( a se înțelege deranj) systemului infracțional organizat ce căpușează domeniul ocupațional „justiție”, uzurpă și întinează menirea deuteronomică a judecătorului. Acești infractori notorii, ce s-au împopoțonat cu robe, ce s-au organizat în cârdășii famigliale demne de cele mai siciliene Cupole, sunt în stare de orice act de represiune, de teroare, de intimidare, de violență, pentru a nu-și știrbi în vreun fel pozițiile privilegiate NEMERITATE. În toată istoria universală, a văzut careva vreun câine care să lase de bunăvoie osul din colți? Sau, altfel spus, a reușit careva vreodată să smulgă câinelui osul din gură? NU!

# victor ali star date 2 July 2020 13:02 +2

Va marturisecs ca va admir mult. Sunteti o femeie si un om admirabil ! Om ca dvs mai rar ! Multi va vor raul pentru ca spuneti adevarul crud si verde nu cel maro. Ia sa taca ei, nu noi. Ca noi suntem multi, dar destepti. Tineti-o tot asa !

# Lorenzo de Medici date 2 July 2020 13:06 +4

Dimpotrivă, nu e cazul ca d-na judecător să tacă, ci să devină și mai percutantă împotriva abuzurilor din justiție. Numai așa se poate crea o masă critică în favoarea schimbării actualei stări de lucruri din magistratură. Și ce dacă ar vrea să candideze pentru CSM. Ar fi mai mult decât binevenită o conștiință ca domnia sa în CSM.Nu trebuie să plece urechea la ”oamenii de bine”, care o sfătuiesc să tacă, chipurile pentru că ar face rău sistemului, care, vezi Doamne, pe lângă demoni are și îngerași neprihăniți. Justiția se va face bine (dacă se va face vreodată) numai cu magistrați ca d-na Stoicescu, iar nu cu iepuri speriați să ia atitudine și complici prin tăcere ai criminalilor în robe, care bântuie astăzi, ca niște stafii oribile, justiția din România.

# Liţă date 2 July 2020 13:06 +2

"Mi se spune ca fac rau sistemului si magistratilor onesti care sunt multi." Bine, dacă sunteţi aşa de mulţi, atunci e timpul să vorbiţi, să vă cunoască opinia publică şi să daţi speranţe românilor că va fi mai bine.

# Ureke date 2 July 2020 13:16 +4

Menghina rotita meticulos de Johannis, Predoi, Birchall se va strange din ce in ce. Nici o speranță din partea Procurorilor care par foarte invantati ca sub Basescu si Johannis i-au recapatat statutul de BAȚ INARMAT AL PARTIDULUI (e-he-hei - cand pueau ei sa aresteze cate 30 de zile in slujba lui Nean Nicu !). Deci e clar ca la urmatoarele alegeri Sectia de Procurori a CSM va fi la fel de unanima in slujba Raului si a Ambasadei. Singurii care mai pot salva ceva sunt judecatorii . Judecatorii - judecatori , nu cei care au fost operati la ADN (si la DNA) cu gene prelevate de la Uncjul George S. Pot sa o inteleg pe doamna Stoicescu daca lehamitea o indeamna sa nu se inscrie n cursa. Si pot sa sper ca se va razgandi si ca masele largi populare de judecatori vor vota cu propriul creier , nu cu semi-idei luate de pe Facebook.

# M date 2 July 2020 13:23 +1

unde este DNA, unde este SRI, unde este STS, aceste forte in tehnica de ascultare si monitorizare a telefoanelor trebuiau ca in 5 minute sa localizeze si sa fie cunoscuta persoana respectiva, apoi arestat si dosar penal imediat, cum atunci cand un nebun suna ca a pus o bomba in 5 minute se cunoaste cine este persoana respectiva. bai nesimtitilor aceasta incercare de intimidare este pe fata, voi chiar ca aceasta doamna se mai sperie acum de voi, credeti ca daca a ales acest drum foarte bun dealtfel de a fi cinstit, corect si cu frica de dumnezeu voi de ce incercati sa o atrageti catre voi deavolilor, voi nu aveti familie ca daca aveati si tineati la ea va gandeati ca in urma relelor facute de voi blestemele vor cade pe familia voastra, pe copii vostri. numai ca aceasta doamna are familie si vrea ca familia dumneaiei, copii dumneaiei sa creasca frumos, sa creasca in liniste si cu frica de dumnezeu. voi ticalosilor nu aveti nici un dumnezeu, in afara de bani voi sunteti niste lichele

# john date 2 July 2020 13:50 +2

Cum poți ca și coleg de breaslă să pui „pumnul în gură” unui alt coleg care spune adevărul? Acesta judecător care a trimis mesajul, este unul dintre sutele de magistrați care fac parte din „statul paralel”. Vă întrebați din ce cauză unii magistrații judecă cu dublă masură și de ce nu există un sistem unitar în justiție? Sau vă întrebați, de ce de ce un violator este pus în libertate și unul care fură un salam dintr-o alimentară, este condamnat? De ce ? Ceea ce sa întâmplat cu Adriana Stoicescu, același lucru sa întâmplat și cu Gabriela Baltag, Evelina Oprina și alți, judecători cu o ținută morală și profesională ireproșabilă. Rușine.

# VIKY date 2 July 2020 15:59 +7

"Mi se spune ca fac rau sistemului si magistratilor onesti care sunt multi. Iar reactiile pe care le provoc includ toti magistratii in aceeasi oala". Dupa mesajul dat de gunoiul magistrat, cu amenintari la D-na judecator Stoicescu, recunoaste ca sunt intradevar in justitie si calai. Daca majoritatea sunt magistrati in adevaratul sens al cuvantului, acum este momentul sa iasa la suprafata, sa demaste cu subiect si perdicat, nume si prenume, abuzurile acestor lighioane, sa fie scosi definitiv si fara drepturi din justitie. Daca acum tac magistrati, tara este pierduta definitiv, nu numai pentru voi, ci si pentru generatiile viitoare. Daca in urmatoarele 24 de ore magistrati adevarati, nu securisti, nu ies sa le apere pe cele 3 judecatoare: Baltag , Oprina si Stoicescu, inseamna ca nu mai exista justitie in Romania, doar inchizitie, care nu este departe, dar sa nu uite magistrati, ca intro buna zi vor fi obligati sa isi execute si propria familie.

# Petre date 2 July 2020 18:35 0

Doamna judecător, sperăm că citiți toate comentariile la acest articol. Sunteți artizana lor și vă mulțumim. Poate credeați că sunteți singurul judecător corect. Aflați că mai sunt mulți alții. Pentru ceea ce ați declanșat și împotriva lor, vă mulțumim. P.S. Puteți să candidați liniștită la ce funcție doriți, de altfel, Ocupați deja o funcție de conducere, astfel încât nu s-ar spune că nu vă interesează.

# Barbir Gabriel Dănuț date 2 July 2020 18:51 +2

T. judec. ar trebui întâi întreb.: ce constit. respectă: cea masonică sau cea profană (termeni utiliz. de S. Nistor, 33° în scris. apărută pe stiripesurse.ro). Unul dintre cele m. m. păcate pe care le-am săv. ca neam în u. vreme a fost faptul că nu ne-am prez. la ref. ptr. familie, dând astfel vicl. viit. copiilor noṣtri. La data de 21.07.2020, ora 8:30 este progr. la Scț. CAF a C. A. Sv prim. termen în ds. nr. 2061/334/2018 - recurs; am solic. an. disp. nr. 549/27.09.2018, semn. de primarul V. Dornei, I. BONCHEȘ prin care a autoriz. afiṣ. proreferendum în doar 4 locuri din oraṣ, aspect ce a contrib. la subm. acestuia. Am cerut ca efect anul. disp. să fie reluarea ref. ptr. fam. în V. D. Aproape 7500 ani am fost cel puțin fireṣti; în ult. 30 de ani ne-am cam scufundat. D. nu facem ceva, în urm. 30 ani vom disp. ca nație. Vrăjm. Crucii lui Hristos sunt ap. f. ed., culți ṣi fermecători. Tbuie să ne rev. f. repede, altfel ne va lua în primire iadul. Master Ing. geolog Barbir Gabriel Dănuț

# badita ghe,Piatra Olt date 2 July 2020 19:37 +2

Este f.interesant să vezi un asemenea caz, un magistrat care spune adevărul și care,urmare a faptelor sale, este terorizat de mafia din justitie,desi mai toti cred că ei sunt cei mai onesti indivizi care există pe Terra.Insă noi, cei care ne/am infățișat in fața lor cerându/le să ne facă dreptate, am fost consternati de faptul că tocmai ei au fost cei mai aprigi susținători ai minciunii, imposturii, inselăciunii iar noi cei care doream dreptate eram considerati de ei niste maidanezi,asupra cărora se revărsa ura acestora.Prin hotararile lor nedrepte ne/au compromis demnitatea, ne/au îngropat destinul și ne/au distrus viata.

# badita ghe Piatra olt date 2 July 2020 19:40 +1

Am fost arestat cca 5 luni pt. evaziune fiscală pe motive inventate de ANAF, vârful de lance al Mafiei politice si administrative,fără a se tine seama de probe,dosarele fiscale si expertizele în cauză,iar hotărarile jud. sunt lipsite de ratiune.Mi-au creat dosare penale pentru ca am denunțat spaga pe care trebuia să o dau Mafiei ca o protectie si o garantie a continuarii activitatii economice,dar sistemul mafiot din politie, parchet si instante au aderat la gruparile infractionale reclamate și au creat o situatie din ce in ce mai grea pt mine,semne evidente de spagă.Au fost invemtate Dosare penale, au fost tergiversate si respinse dosarele mele penale, nu s/a luat nicio masură impotriva hotilor care au distrus societatea comercială a subsemnatului. Dosarele de insolventă aflate pe rolul Tribunalului Olt și Curtii de apel au fost doar un simulacru și o dovadă de coruptie,unde motivele , probele( unele dispar de la dosar!) și legea nu pot avea nicio importantă in aceste cauz

# Badita Ghe date 2 July 2020 20:54 +2

.in aceste cauze, judecatorul fiind un criminal cu scop de a te distruge si a da credibilitate mafiei din care si el face parte. Lipsa unor proceduri legale prin care să fie supuse recursului extraordinar (cum era pe timpul comunistilor!) hotararile Instantelor din teritoriu lipsite de orice ratiune juridica este cea mai concludentă probă a lipsei unui stat de drept,iar legile vădit neconstitutionale ,care au dat autonomia unor clanuri de interlopi in institutiile justitiei din teritoriu pt că se cred Dumnezei , sunt încă o dovadă a conceptiei care a stabilit deja hotarele unui stat de clan.Cu totii ne punem intrebarea: ce face acum Presedintele K. Iohannis si camarila politică,a PNL pentru distrugerea acestor clanuri si reforma unei justitii pentru popor, pentru ad

# Romanii-prostii universului date 2 July 2020 21:51 +2

E clar...dictatura iohanista in toata regula... e strigator la cer si totusi romanilor NU le pasa. Foarte bine, taceti doamna judecator, nu aveti cui sa-i deschideti ochii.!!!

# Gandalf date 3 July 2020 00:29 +2

....sa taceti? Ca sa dormim? Somnul națiunii naște monștrii....paralela cu justitia este egala... Sunt de parere ca sa tacut prea mult....Cine are curajul sa spuna sa nu mai vorbiti este doar o trompeta securiste.... Judecătorii tac, presa face....oare cat o sa mai taca acest popor...

# santinela date 3 July 2020 06:16 +2

Doamna judecator sinteti prea buna,prea curajoasa si cu stiinta de carte sa bagati in seama pe "colegii" dvs.de acest tip,adica h-rezisti,lasi,nulitati si slugi ca cel care v-a scris. De curajos ce este,idiotul s-a semnat anonim ? Ba da,candidati la sefia CSM-ului ,trebuie sa fie acolo in frunte cineva ca dvs.Baltag,Garbovan spre oftica mizerabililor de la sectia Nufarul si a vre-o 4-5 de la sectia de judecatori ori ICCJ !

# Carmen-Elena Chirilă date 3 July 2020 10:38 +1

Dragă şi stimată colegă, Ameninţările, mai ales cele venite din anonimat, dovedesc doar spaima lor paralizantă. Adevărul, normalitatea, legalitatea întotdeauna ies la lumină!Şi minciuna şi impostura de asemenea! Îmi amintesc de susţinerea masiva a mişcării inovatoare a FJR, la început! Cum erau semnate listele lor de susţinere cu miile, până când s-a luminat şi s-au împărţit apele iar cei mai mulţi magistraţi s-au retras elegant, sesizând impostura! Cei care vă ameninţă acum sunt doar un grupuscul care, prin aceeaşi metodă de tip mafiot, acţionează pretinzând că au reprezentativitatea absolută a sistemului judiciar. Vă doresc din tot sufletul să vă mobilizaţi mai departe şi să nu apreciaţi ca fiind glorie un loc în CSM ci să percepeţi că, în aceste timpuri aspre, aveţi o misiune de îndeplinit, misiune care categoric va fi cu dureri,cu sacrificii, cu umilinţe dar în luptele mici, de zi cu zi, pentru că războiul deja l-aţi câştigat...Cu mulţumiri pentru tot!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii