SELARU A BAGAT VEVERITA IN SCORBURA – Judecatorul Horia Valentin Selaru de la Inalta Curte si-a facut treaba. Cum era de asteptat, Selaru a respins cererea adjunctului SIIJ Nicolae Marin de redeschidere a dosarului in care sunt vizati procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan si procurorul Nicolae Solomon din CSM. Selaru si Lancranjan au un numitor comun: Laura Kovesi (Minuta)

Scris de: George TARATA

17.12.2020 11:09
Vizualizari: 4515

Judecatorul Horia Valentin Selaru de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si-a facut treaba. Asa cum era de asteptat, Selaru a inchis definitiv dosarul in care sunt vizati procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan (foto 1), zisa “Veverita”, si procurorul Nicolae Solomon din CSM.


 

Mai exact, Horia Valentin Selaru (foto 2) a respins cererea adjunctului Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) Nicolae Marin de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in dosarul privindu-i pe procurorii Alexandra Carmen Lancranjan, Nicolae Solomon, Alexandru Bogdan Georgescu (fost sef al Parchetului Tribunalului Bucuresti), precum si pe o serie de functionari ANAF. Decizia de respingere a solicitarii SIIJ a fost luata miercuri seara, 16 decembrie 2020.

De precizat este ca Horia Valentin Selaru si Alexandra Carmen Lancranjan au numitor comun: Laura Kovesi. Selaru a fost consilierul fostei sefe DNA, pe vremea in care Kovesi era Procuror General al Romaniei, iar Alexandra Carmen Lancranjan a fost subalterna Laurei Kovesi la DNA. Desigur, o simpla coincidenta...


Iata minuta ICCJ:


“Respinge cererea formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie privind confirmarea redeschiderii urmaririi penale in dosarele nr. 488/P/2016 si nr. 210/P/2018 ale Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei. Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Definitiva. Pronuntata in camera de consiliu, astazi 16 decembrie 2020”.


Amintim ca SIIJ a solicitat ICCJ confirmarea redeschiderii urmaririi penale in dosarul Alexandrei Carmen Lancranjan in vara acestui an. Solicitarea a fost repartizata initial judecatorului Daniel Gradinaru, dar acesta s-a abtinut pe motiv ca se pronuntase anterior fata de anumite parti din dosar. Ulterior, cauza a fost repartizata judecatorului Horia Valentin Selaru, cel care in 2013 a fost facut judecator direct din procuror, magistrat la care de-a lungul timpului au picat dosare sensibile in care Sistemul care a condus tara cu arma catuselor avea interes.


* Cititi aici mai multe detalii despre dosarul Alexandrei Carmen Lancranjan in care SIIJ a cerut confirmarea redeschiderii urmaririi penale

Comentarii

# NM date 17 December 2020 13:52 +4

credea cineva ca acest personaj numit Selaru care face parte din aceasi grupare mafiota va admite el vreodata redeschiderea urmariri penale a veveritei, cum sa faca el una ca asta cand el adat condamnari abuzive pe rechizitoriile veveritei, nui normal ca este complice la dosare, la condamnari fara probe, fara sa fie vinovati respectivi condamnati, nu cumva veverita ia aratat pisica lui Selaru, nu cumva ia anintit de dosarele ,,judecate" de Selaru si condamnari la comanda. este o grupare de crima organizata intre procurori si judecatori foarte bine inchegata, dai in veverita lovesti in Selaru, si tot asa, niste acoperiti ordinari, poate vrea domnu sa ii toarne cineva si pe ei, Aida, Selaru si alti, niste stricaciuni

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii