Vorbe de fumoar – 21.01.2021 – “Bobita” si-a inchis colegii in birouri

Scris de: L.J.

21.01.2021 18:20
Vizualizari: 3539

 

* O premiera absoluta a avut loc in urma cu cateva zile. Una la nivel mondial. Nu va spunem despre ce este vorba, ci va lasam sa aflati dand click aici.


* Remarcam in urma cu cateva zile ca noul presedinte al CSM Bogdan “Bobita Matilet” Mateescu, zis “judecatorul Savarina”, are cea mai smechera masca de protectie dintre membrii Consiliului. De aia cu filtru, care se leaga la spate cu fundite. Tot atunci speculam ca totul se intampla tocmai ca Mateescu e sef, ca seful trebuie sa fie cel mai bine protejat, iar lumea sa vada cine e jupanul, netrecandu-ne prin cap posibilitatea ca “Bobita” al nostru sa fie de fapt un fricos in fata Covidului, caci doar e inalt ca un viking si are si voce grava (click aici pentru a citi). Ei bine, exista posibilitatea sa il fi creditat prea tare pe Mateescu. Asta intrucat tindem sa credem ca Mateescu de fapt este ditamai fricosul si face pe el la gandul ca i-ar putea intra vreun carcalac in trupul sau falnic. Spunem asta avand in vedere ce s-a intamplat in sedinta de astazi, joi, 21 ianuarie 2021, a Sectiei pentru judecatori. Bogdan Mateescu nu doar ca a venit din nou cu aceeasi masca smechera (foto 1), insa a limitat cat mai mult interactiunea cu colegii sai. Mai exact, i-a tinut pe acestia in birourile lor, facand sedinta online (foto 2). Ca sa fim bine intelesi: judecatorii din CSM erau prezenti la sediu, insa “Bobita” a facut sedinta online. Singurul privilegiat, care a putut sa stea in aceeasi sala cu Bogdan Mateescu, a fost secretarul general al CSM, desigur cu respectarea distantarii (foto 3). Abia asteptam sa vedem ce masuri de precautie isi mai ia “Bobita” la sedintele viitoare. Degeaba e inalt si are voce grava...

 

 

 

 

 * Deunazi Lumea Justitiei prezenta cum s-a desfasurat sedinta de judecata la termenul din 20 ianuarie 2021 al dosarului Colectiv, aratand cum instanta cu greu este de acord cu administrarea unor noi probe in dosar, desi apelul este devolutiv si cercetarea judecatoareasca trebuie efectuata temeinic si nu doar de ochii lumii. Si acum, fiti atenti: tot la termenul de ieri s-a pus in discutie daca au relevanta specificatiile producatorului de artificii folosite la concertul din clubul Colectiv, care mentioneaza expres faptul ca artificiile sunt de interior si de exterior, dar si ce cantareste mai mult: faptul ca producatorul spune ca artificiile sunt de interior si exterior sau faptul ca un expert care analizeaza un incident din dispozitia organelor judiciare, spune ca artificiile sunt doar de exterior?

Fata de aceasta chestiune, ce sa vedeti, onor judecatorii Iugan si Dumitrache au permis martorului audiat sa raspunda la prima intrebare, apreciind-o ca relevanta, in timp ce a doua intrebare a fost respinsa. Oare de ce? Cumva asta se intampla in Colectiv? Vom reveni cu detalii bomba!

 


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii