Vorbe de fumoar – 22.06.2020 – Cainta lui Ionut Matei

Scris de: L.J.

22.06.2020 18:45
Vizualizari: 4369

* Primim reactii peste reactii dupa ce am dat stirea ca faimosul judecator ICCJ Ionut Matei s-a pronuntat nu pentru condamnare (cum ne-a obisnuit de atat amar de vreme), ci pentru incetarea procesului penal pe motiv de prescriptie. Ne referim, desigur, la achitarea definitiva a deputatului PNL Mihai Voicu. Si nu oriunde, ci taman la „Completul negru” de la Inalta Curte, unde Cristina Tarcea i-a tras la sorti in 2019 pe trei dintre cei mai necrutatori magistrati supremi: Ionut Matei, Horia Selaru si Iulian Dragomir (click aici pentru a citi). Mai precis, lumea este pur si simplu socata de faptul ca Matei nu a mai dat cu barda, ca de obicei. Targul vorbeste ca judecatorul se pregateste de pensionare si ca, dintr-un puseu de remuscari, vrea ca pe ultima suta de metri sa faca si cateva fapte bune, astfel incat lumea sa-l tina minte mai degraba cu ele decat cu executiile dispuse. Noi, totusi, il asiguram ca opinia publica nu va uita in veci paradelile la care a fost partas de-a lungul timpului.


* Daca va intrebati ce mai face sanctionatul disciplinar Vasilica Danilet, aflati ca, dupa toate aparentele, a terminat de motivat toate sentintele si e la zi cu citirea tuturor dosarelor, asa ca are suficient timp sa se dea in spectacol pe Facebook. Nu mai devreme de sambata, 20 iunie 2020, judecatorul de la Tribunalul Cluj si-a gasit un nou inamic cu care sa se razboiasca: elevii absolventi de clasa a XII-a carora le-ar trece prin minte sa copieze la Bacalaureat. Ca o paranteza: in iulie 2018, Vasilica se arata fioros la adresa potentialilor consumatori de droguri de la festivaluri, pentru ca, la numai doua luni distanta, acelasi Cristi Danilet sa scrie ca „este ineficient sa deschizi un dosar penal pentru un joint” (click aici pentru a citi). Am zice: „Doamne, fereste!”, dar e cam tarziu.


Revenind, ia priviti cum isi incordeaza Danilet muschii la bietii elevi care s-ar gandi sa copieze la bac (vezi facsimil):


Saptamana viitoare au loc examenele de bacalaureat. Unii au invatat, altii nu prea. Cei din urma se gandesc la tot felul de metode de a frauda. Vin catre noi semnale ca unii elevi umbla dupa inchiriat echipament electronic cu o casca in care sa le fie 'suflate' raspunsurile de catre prietenasi ce stau afara si cauta raspunsurile in carti.

Eu spun foarte clar: nu riscati! Nici voi, cei aflati in clasele unde dati examen, nici profesorii vostri care ar trebui sa va supravegheze temeinic, nici cei de afara cu care v-ati inteles sa va sufle. Nu riscati, caci daca va prindem nu va iertam!

Pentru toti cei care vreti sa intrati in viata in mod cinstit, respectul meu si succes!”

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 22 June 2020 21:52 +8

Să nu mirăm că nu avem de cine și nici pentru cine. Personajul este și va rămâne unul dintre cele mai sinistre exemple de ființe înzestrate cu respirație și atât. Cât despre ”faptele de vitejie” omul cu trandafirul roșu a pocnit din călcâie că doar lepra galbenă e la putere.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii